Haulikkoammunta

Ampumaratojen käyttö on kielletty ympäristöluvan ehtojen mukaisesti pitkäperjantaina, pääsiäislauantaina, 1. ja 2. pääsiäispäivänä, helatorstaina, juhannusaattona, juhannuspäivänä, jouluaattona, joulupäivänä sekä tapaninpäivänä.

Harjoitukset ajalla 1.9 - 31.3

Ei säännöllisiä harjoituksia talvikautena. Satunnaisesti ammutaan säiden salliessa. Lisätietoja harjoituksista saat liittymällä facebookin "Pollari haulikko" -ryhmään.
Harjoitukset  ajalla 1.4 - 30.8

Toukokuussa haulikkoammuntaa pääsee harjoittelemaan Pollarin ampumaradalla tiistaisin klo 17-20 ja lauantaisin klo 10 - 13.

Kesäkuussa harjoitellaan myös torstaisin klo 17-20.

Ammunta alkaa arkisin kello 17.00 ja jatkuu niin kauan kuin ampujia riittää. Rata suljetaan heti sen jälkeen kun viimeinen kierros on ammuttu, riippumatta siitä onko kello vielä 20.00. Olethan ajoissa paikalla. 


Sama käytäntö on myös lauantaisin, ammunta jatkuu niin kauan kuin ampujia riittää ja jos väkeä on vähän, lopetetaan aiemmin.Valvojalistat löydät facebookin "Pollari haulikko"-ryhmästä.


Metsästäjäliiton lajeja pääsee lisäksi ampumaan sovittuina aikoina. 

Yhteyshenkilö Rainer Kouvonen p. 050 5537194.


Kierrosmaksut 

5 €/kierros (sporting-lajit)

4 €/kierros (metsästäjäliiton lajit).

Paikalla on kesäaikaan aina ratavalvoja, joka opastaa tarvittaessa ammunnan kulun. Lisätietoja harjoituksista saat liittymällä facebookin "Pollari haulikko" -ryhmään. Käytäntöihin on myös kuulunut, että ampujat auttavat harjoitusten päätyttyä ratavalvojaa mahdollisuuksiensa mukaan radan sulkemisessa.

HAULIKKORADOILLA EI SAA KÄYTTÄÄ LYIJYPATRUUNOITA!

Vuorot ovat RHY:n vuoroja, joihin kaikki voivat osallistua.
Radalla ammutaan sporting- ja metsästäjäliiton lajeja.

Jokaisella ampujalla tulee olla voimassa oleva vakuutus, joten valmistaudu todistamaan vakuutuksen voimassaolo ratavalvojalle. Ilman vakuutusta ei pääse ampumaan.